Hierontaterapeutti
&
hyvinvointivalmentaja

Image is not available

Jari Kenttämaa

Image is not available

Syväkudoshieronta

Image is not available

Ruotsalainen hieronta

Call +358 407483549

varaa aikasi netissä

Image is not available

Aloe vera tuotteet

Call +358 407483549

Hyvinvointi & Elämäntaidonvalmennus
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin.
Image is not available
Slider

Mitä on hierontaterapia?

Hieronta on pehmytkudosten muokkausta. Hieronnan erilaisia menetelmiä voidaan käyttää tutkitusti osana terveyden edistämiseen. Stressin sekä lihasjännitteiden helpottamiseen. Palauttavana tekijänä jokapäiväistä arkea ajatellen. Itse olen koulutettu hieroja (urheiluhierojakurssi, Rovaniemi 2016).

slider7.png

Hieronnan päämäärät

Keskimäärin hierojalla on yleensä tavoitteena, joko hoitaa, valmistaa tai palauttaa lihaksiston ja kehon toimintaa. Kaikenlaisessa hieronnassa terapeutilla on tiettyjä pyrkimyksiä mielessä hierontatapahtuman aikana ja urheiluhieronnassa keskitymme urheilijan yksilöllisiin tarpeisiin. Jatkuvasti kasvava kiinnostus urheilua kohtaan houkuttaa yhä useampia ihmisiä kilpailemaan ja siten myös urheilun intensiivisyys kasvaa. Joissain tapauksissa myös loukkaantumis alttius kasvaa ja näin ollen urheiluhieronnasta on muodostumassa taito, jota tulee kehittää urheilijan kanssa yhteistyössä siten, että se on sovellettavissa urheilijan treenirytmiin sekä palauttavana tekijänä että tehostamaan suorituskykyä kilpailuissa. Tietysti myös tukena ja turvana lisäämään urheilijan omaa ymmärrystä kehon toimintoja kohtaan.

 

 

Ruotsalainen hierontamenetelmä

swedish_massage.png

Yleisin hierontatapa on ruotsalainen menetelmä.Verrannollinen myös klassisen hieronnan kanssa. Tämä tyyli sisällyttää otteisiinsa paljon kevyitä ja pehmeitä otteita, sivelyjä sekä rytmisiä taputuksia. Pääasiallisin tavoite on rentouttaa.

Urheiluhieronta

jari-front-page-blogs2.png

Urheiluhierontaa kohdennetaan luonnollisesti urheilijoille,  joilla on säännöllinen harjoittelutausta ja rytmi, jota he tahtovat ylläpitää, säilyttääkseen hyvän kehontoiminnan ja tuntuman urheilusuorituksiin. 

Syväkudoshieronta

sport_massage.png

Syväkudoshieronta voidaan niin ikään ajatella kuuluvan osaksi urheiluhierontaa.  Tässä menetelmässä käytetään enemmän voimaa ja painetta tietyillä kehon alueilla, jotta vaikutus saadaan aikaiseksi syvemmälle lihaskudokseen tai lihaskalvoon aina tietyllä alueella.  

Muut palvelut

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus voidaan määritellä mielestäni olevan yleistä hyvinvointia. Joka taas voidaan jakaa tietyin asetuksin sovellettavaksi eri elämän osa-alueille kuten vaikkapa työ, ihmissuhteet ja vapaa-aika. Toisin sanoen työn toimenkuvat ja harrastukset. Toisinaan hyvinvointiiin voi lukeutua pelkästään asenne, jolla suhtaudutaan joko elämään tai johonkin askarruttavaan asiaan tai aiheeseen. Tuo asenne voidaan jakaa yhtenä määritelmänä vaikkapa tunnemaisemaan, joka herää ihmisen sisältä jostain. Syystä tai toisesta.

Luennointi
Alovera tuotteet
Asiakastyytyväisyystakuu Forever-tuotteille
© 2020 Jari Kenttämaa. All Rights Reserved. Designed By Nyombis
Lahjakortti / Gift Card