We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act but a habit.
– Aristotle

Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds.
– Albert Einstein

2. The best way out is always through.
– Robert Frost

My humanity is bound up in yours, for we can only be human together.
Archbishop Desmond Tutu
Nobel Peace Prize Winner

How far you go in life depends on your being tender with the young, compassionate with the aged, sympathetic with the striving, and tolerant of the weak and the strong, because someday in your life, you will have been all of these.
George Washington Carver
Botanist, Agricultural Chemist, Inventor, Educator

Always be yourself and have faith in yourself.
Bruce Lee
Martial Artist, Philosopher

I set out on a journey of love, seeking truth, peace and understanding. I am still learning.
Muhammad Ali
Boxer

Arrow
Arrow
Slider

Hei, Olen Jari Kenttämaa
Hyvinvointivalmentaja

Kun mielenvireys on alhainen ja tuntuu, että on vaikea päästä takaisin ylös ja edetä,
muista, että et ole yksin. Aina on olemassa jossain auttava käsi, joka on valmis ohjaamaan
sinua eteenpäin. Luota itseesi ja usko elämään.Kaipaatko uudenlaisia uskomuksia elämääsi?
Kaipaatko lisää avointa rehellisyyttä elämääsi?
Kaipaatko elämässä myönteisiä käyttäytymismalleja?
Kaipaatko lisää sisältöä elämäsi ihmissuhteissa ylipäätään?
Puuttuuko merkityksellisyyden tunne nykyisessä rakkaus suhteessasi?
Oletko miettinyt suhtautumistapa muutoksia, joillakin elämän osa-alueilla?


Oletko valmis pukemaan uuden elämäntyylin yllesi?

Mielen hyvinvointi

Mielen hyvinvointi

Päättäväisyys on avain menestykseen, samoin 
kuin Rakkauden oivaltaminen käytännössä on avain onnellisuuteen.
 
Mieli ohjaa tietyllä tapaa ihmisen ajatus ja uskomus malleja. Syvimmät uskomukset
ohjaavat meidän päivittäisiä tekojamme. Tämä on suurin syy, miksi opastan ihmisiä olemaan 
enemmän tietoisia heidän ajatusmallien tavoista ja niiden vaikutteista arkipäivien tapahtumiin. Syvimmät uskomukset syntyvät opituista asenteista, menneisyyden kokemuksista ja toisinaan jopa oletuksista. Näitä meille on syntynyt koulumatkallamme, kasvattajilta, vanhemmilta, ystäviltä ja yhteiskunnan monilta alueilta. Joku filosofi kerran sanoi, että levollinen mieli tekee enemmän hyvää kuin oppinut. Minä lisään tähän vielä sen, että lisäoppi levollisuudesta tuskin on pahasta. Tiedän, että on olemassa erilaisia tapoja oppia kuuntelemaan mielen liikkeitä. Yksi parhain näistä on hiljentyminen luonnossa. Toinen mielenkiintoinen tapa, joka tulee tällä hetkellä mieleeni on lasten puuhastelun tarkkaileminen hymy kasvoilla. 
Kehon hyvinvointi

Kehon hyvinvointi

Täydellinen terveys on henkisen ja fyysisen olemuksen tasapainoa.
 
 
Kehon hyvinvointi alkaa olemuksemme luonteesta. Tuollainen terve luonne pohjautuu asioihin, jotka tuovat meille iloa elämässämme. Fyysinen liike voi tuoda iloa, kuten esimerkiksi: pilates, jooga, lumilautailu, painonnosto, tanssiminen, pyöräily tai subbaus ja monet muut keholla tehtävät harjoitteet. Nämä vahvistavat elämäniloa ja fyysistä tasapainoa. Hyvinvointi on usein verrannollinen terveeseen elämäntyyliin. Tunne vahvuutta ja voimaa kehossasi ja näin kohtelet kehoasi paremmin. Uskon, että meidän tulee oppia hyväksymään kehomme, askel askeleelta enemmän ja siten oikeat muutokset ovat läsnä kohti kauaskantoisia terveitä elämänarvoja. Näin jokainen voi itse ottaa sen vastuun omasta sisäisestä terveydestä. Kehon hyvinvointi alkaa sieltä ravinnosta, jota syömme. Näin ollen jokainen tarvitsee käytännön tietoa tai kokemusta siitä, miten keho reagoi mihinkin ruokaan, kuinka sulattaa, polttaa tai käyttää sen polttoaineeksi treeneissä tai arki askareissa.
 
Keskustelu & vuorovaikutus

Keskustelu & vuorovaikutus

Joskus oikeiden sanojen kuuleminen tietyllä hetkellä, voi olla ratkaisevan elämänsuunnan muokkaaja.
 
 
Yksin olemme vain olemassa. Yhdessä me kukoistamme. Joinakin hetkinä aika moni meistä kuitenkin tarvitsee kuulevan korvan ideoille ja huolille, joita sisimmässämme kannamme. Näin voimme käsitellä ajatuksia ja ideoita eteenpäin, kannustavassa ilmapiirissä. Silloin vapaa ideointi saa uuden suunnan elämässä, ilman tuomituksi tulemisen pelkoa. Sellainen kannustava kuulija, ei tuomitse toisen unelmaa, toivetta tai ideaa. Avoin keskustelu on parasta lääkettä ja ravintoa sekä mielen että kehon hyvinvoinnille. Tässä yksi tärkein seikka, jonka vuoksi olen lisännyt hyvinvointivalmennuksen osaksi  asiakaspalvelun laajaa kirjoa. (ks. facebook - hyvinvointivalmennus Jari tai viimeisin video)

KYSYMYKSET ASIAKKAALLE, ENNEN TAPAAMISTA

 

Pohdi seuraavia kysymyksiä ennen ”vastaanotolle” tulemista. Kaikkiin ei tarvitse vastata. 

Minkälaiseen asiaan tarvitsen mielestäni ohjausta tällä hetkellä?

Mikä sai minut etsimään hyvinvointivalmennuksen äärelle?

Seuraavassa Asiakkaan sitoumus ennen tapaamista

Kun tulen Jari Kenttämaan vastaanotolle tulen sinne ihmisen luokse, joka ohjaa minua kulkemaan sitoutuneemmin tavoitteita kohti.

Minä (täytä makusi mukaan--- etu.. ja sukunimi esim.) Sitoudun tutkimaan avoimesti sitä, mikä se minun kohdallani voi olla. 

 

Kaikki keskustelut ja tapaamiset ovat luottamuksellisia. Ota rohkeasti yhteyttä askarruttavissa aiheissa.

 

- Katso lisää alla olevista linkeistä -

image

Yhden tai useamman henkilön tapaamiset

Henkilökohtaisissa tapaamissa, voidaan käsitellä asioita, jotka ovat meneillään asiakkaan elämässä. Tällainen tuki voi liittyä urheiluun, henkiseen tai fyysiseen jaksamiseen. Ideointi voidaan käynnistää hyvän yhteistyön avulla. Yhteisenä inspiraationa, jonka kautta kykenemme löytämään parhaan ratkaisun ja/tai suunnan sen hetken elämäntilanteeseen. Kaikki keskustelut ja tapaamiset ovat luottamuksellisia. Ota rohkeasti yhteyttä tai katso lisätietoja Facebook ja/tai Instagram

Personal Session

Henkilökohtainen tapaaminen voidaan aloittaa (ilmaisella) avoimella keskustelulla. Näin saamme kiinni siitä ajatuksesta, keitä olemme ihmisinä. Voimme tutkia, kuinka kemiat toimii sekä nähdä ja löytää sen suunnan, jonne jatkaa yhteistyökuvioita. 

Joskus kysymykset tarvitsevat syvällisempää pohdintaa tai sitten vain vähän työntövoimaa. Toisinaan yksi kädenojennus ei riitä ja silloin tarvitsemme auttajaa tai tukea hieman pidemmälle. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen tämä suunta voi vahvistua. Riippumatta siitä, kenet sinä päätät valita itsellesi parhaimmaksi auttajaksi, mielestäni hänen on oltava avoin opastamaan monista asetelmista, kuten: fyysinen, mentaalinen ja psyykkinen asetelma huomioiden. Kaikki tapaamiset ja keskustelut ovat luottamuksellisia. Ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja myös Facebook tai instagram tai ks. asiakaspalaute video.

image
1 - Henkilö
50€
  • 60 min 50€ / 1 henkilö
1 - Henkilö
65€
  • 90 min 65€ / 1 Henkilö
2 - Henkilöä
70€
  • 60 min 70€ / 2 Henkilöä
2 - Henkilöä
95€
  • 90 min 95€ / 2 Henkilölä
© 2020 Jari Kenttämaa. All Rights Reserved. Designed By Nyombis
Lahjakortti / Gift Card