Hei!

Minä olen Jari Kenttämaa

Koulutettu hieroja ( Urheiluhieroja ).
Hyvinvointivalmentaja,
Rovaniemi

jari front page blogs6Koulutetun hierojan tehtäviin valmistuin vuonna 2016. Urheiluopisto Santasport toimi opiskelupaikkana.   Vuonna 2012, suoritin merkonomin opinnot (asiakaspalvelun ja myynnin koulutusohjelma). Yrittäjyyden aloitin heti hierojan paperit saatuani vuonna 2016 heinäkuun alussa. 

for-web4.png

Hieman minun harraste taustaani, johon lukeutuu erilaisia lajeja. Muutamia mainitakseni: Painonnosto, Aikido, Break-dance, Rullaluistelu, Lumilautailu, Patikointi ja Pyöräily. Aina kausien mukaan.

Luennoimisesta minulla on myös kokemusta erinäisissä tapahtumissa. Hyvinvointiin liittyvät teemat ovat ne pääasialliset aihealueet. Kohteista sen verran, että paikallisesti täällä Rovaniemellä, ounasrinnepäivät ja mahdollisuuksien tori (tapahtuma). Lisäksi, kaukaisin luennointi kohde: Kurikka. Tarkemmin siellä kävin luennoimassa Haku päällä tapahtuman yhteydessä. Ihmissuhteiden luonteesta ja sinne vaikuttavista tekijöistä. Lisäksi olen esitelmöinyt myös omista harrastuksistani nuorisolle. Aikido ja painonnosto pääteemoina.

 Lisään tähän alle linkkejä muutamiin videoihin, joita olen tehnyt.

for-web2.png

” Rauhaa ei voi ylläpitää voimakeinoin. Sen voi saavuttaa vain ymmärryksen avulla. "

Albert Einstein"

Tutkinnot

2016

Koulutettu hieroja & urheiluhierojan erikoiskurssi, Santasport Lapin urheiluopisto 

Rovaniemi, Lapland

2013

Bloggaaja (Blog

Puhun ja kerron blogissa aika paljon, mielen ja kehon hyvinvoinnista, ajatuksineen, uskomuksineen sekä käytännön harjoitteineen. 

2012

Merkonomi (Asiakaspalvelu ja myynnin koulutusohjelma)

Rovaniemi, Lapland

Ikuisesti

Urheilija & Liikkuja 

Painonnosto, Aikido, Lumilautailu, patikointi, rullaluistelu, pyöräily ja tuorein aluevaltaus: katutanssi; break-dance.

© 2019 Jari Kenttämaa. All Rights Reserved. Designed By Nyombis