Hei!

Minä olen Jari Kenttämaa

Koulutettu hieroja ( Urheiluhieroja ).
Hyvinvointivalmentaja,
Rovaniemeltä

jari front page blogs6Synnyin Rovaniemellä Helmikuussa 1986.   Koulutetun hierojan tehtäviin valmistuin vuonna 2016. Urheiluopisto Santasport toimi opiskelupaikkana.   Aiheeseen liittyvä aikaisempi koulutukseni, josta valmistuin vuonna 2012, merkonomin opinnot (asiakaspalvelun ja myynnin koulutusohjelma). Hierojan ja hyvinvointipalvelujen yrittäjyyden aloitin heti paperit saatuani vuonna 2016 heinäkuun alussa. Olen ollut myös bloggaaja jo vuodesta 2013. Aiheeni pyörivät ihmissuhteiden saralla niin tunteiden, ajatusten kuin tekojen tasolla. Vapaammin kuvattuna aiheet liikkuvat käytännönläheisten työskentelytapojen ymmärtämisessä ja niiden esille tuomisessa.

for-web4.png

Luennoimisesta minulla on kokemusta erinäisissä tapahtumissa. Paikallisesti täällä Rovaniemellä ja kaukaisin kohde, joka sijaitsee Kurikassa. Haku päällä tapahtumassa. Lisäksi olen esitelmöinyt myös omista harrastuksistani nuorisolle. Aikido ja painonnosto pääteemoina.

Tällä hetkellä harraste taustaani lukeutuu muutamia mainitakseni: Painonnosto, Aikido, Break-dance, Rullaluistelu, Lumilautailu, Patikointi ja Pyöräily. Aina kausien mukaan. Lisään tähän alle linkkejä muutamiin videoihin, joita olen tehnyt.

for-web2.png

” Rauhaa ei voi ylläpitää voimakeinoin. Sen voi saavuttaa vain ymmärryksen avulla. "

Albert Einstein"

Tutkinnot

2016

Koulutettu hieroja & urheiluhierojan erikoiskurssi, Santasport Lapin urheiluopisto 

Rovaniemi, Lapland

2013

Bloggaaja (Blog

Puhun ja kerron blogissa aika paljon, mielen ja kehon hyvinvoinnista, ajatuksineen, uskomuksineen sekä käytännön harjoitteineen. 

2012

Merkonomi (Asiakaspalvelu ja myynnin koulutusohjelma)

Rovaniemi, Lapland

Ikuisesti

Urheilija & Liikkuja 

Painonnosto, Aikido, Lumilautailu, patikointi, rullaluistelu, pyöräily ja tuorein aluevaltaus: katutanssi; break-dance.

© 2018 Jari Kenttämaa. All Rights Reserved. Designed By Nyombis